icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest cap de setmana es durà a terme “l’Operació Primavera” amb l’objectiu d’omplir els bancs d’aliments de la comarca

Demà i diumenge, la Fundació Banc d’Aliments i la Creu Roja Anoia tornen a recuperar la campanya de recollida d’aliments, també coneguda com “Operació Quilo”, amb l’objectiu de recollir i omplir els diferents recursos d’aliments de la comarca.

L’increment del cost de productes bàsics, ha incidit directament en la dificultat de moltes famílies, que necessiten el suport d’aquest recurs per a garantir l’adquisició d’aliments de primera necessitat.

En aquesta campanya en concret, s’adhereixen a la iniciativa els següents establiments comercials: Bon Àrea, Caprabo Llobet i Super Mas (dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Montbui Jorba i la Pobla de Claramunt).

Just a l’entrada de cada establiment, s’habilitarà un espai de recollida de productes, gestionat per persones voluntàries de les diferents entitats que donen suport a aquesta campanya.

Els productes han de ser de llarga durada i sense caducar. Els més necessaris són llegum (cuit i sec), conserves vàries, farina, pasta i arròs; amb especial atenció per la llet i l’oli, que és actualment la necessitat més emergent.

Des del Banc d’Aliments de l’Anoia es fa una crida a participar en aquest recapte, i a tot aquell qui vulgui col·laborar com a voluntari pot trucar al telèfon de Creu Roja Anoia: 93 803 07 89.

tornar_radioIgualada