icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dijous es durà a terme la 5a Jornada de Bones Pràctiques que estarà dedicada al Bullying

La Comissió per a la Prevenció, Detecció i Intervenció enfront de l’Assetjament entre Iguals organitza aquesta iniciativa, que estarà dedicada al Bullying des de la perspectiva Sistèmica i també a la tipificació de casos en funció dels nivells d’alerta.

La jornada, que es farà al Centre d’Innovació Anoia, a Vilanova del Camí, de nou del matí a una del migdia, inclourà la ponència de Carles Parellada, mestre, psicomotricista i terapeuta familiar. Posteriorment tindrà lloc una pràctica per conèixer la tipificació de casos en funció dels nivells d’alerta, a càrrec de Ramiro Ortegón, Soci de SEER i President de PDA Bullying.

Aquesta iniciativa està adreçada a professionals i agents socioeducatius de la comarca que treballin amb infants i joves i comptarà amb la participació de més de 120 professionals.

La Comissió per a la Prevenció, Detecció i Intervenció enfront de l’Assetjament entre Iguals és un grup de treball impulsat per la Taula Territorial d’Infància i Adolescència de l’Anoia i liderat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Igualada. Aquesta comissió treballa i impulsa accions per visibilitzar i donar resposta a situacions d’assetjament.

Cal destacar també que el Consell Comarcal posa a disposició de les víctimes o de qui conegui un cas d’assetjament entre iguals el telèfon 699 664 718 i el correu electrònic mediacio@anoia.cat.

tornar_radioIgualada