icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dijous tindrà lloc, a #Igualada, un dels actes centrals del 8M a la Conca d’Òdena: la jornada Natividad Yarza

L’acte, que es durà a terme al Teatre Municipal l’Ateneu, a les 12 del migdia, inclourà l’entrega dels guardons de la 4a convocatòria del Premi Nativitat Yarza a la recerca en Gènere i el col·loqui “Confrontant els discursos feministes”. En aquesta taula rodona, la comunicadora Laura Grau, la presentadora Carla Junyent i el subdirector de Sensibilització i Prevenció del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, Rubén Sánchez, conversaran sobre els discursos antifeministes i patriarcals i interpel·laran al públic assistent.

Aquest acte forma part de les propostes organitzades per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, amb la participació de diferents entitats de dones, col·lectius feministes i associacions, amb l’objectiu de reivindicar el paper de la dona dins la societat. En el marc d’aquesta agenda avui mateix 8 de març, es farà la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones, en diferents indrets de la Conca d’Òdena.

Les activitats, que s’allargaran fins a finals del mes de març, són gratuïtes i obertes al conjunt de la ciutadania. L’agenda completa d’actes es pot consultar a la web www.micod.cat.

tornar_radioIgualada