icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

Aquest dilluns, nova conferència televisada d’AUGA

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia (AUGA) durà a terme aquest dilluns a les 18.00 h per Canal Taronja, el documental Montbui, me’n recordo…

Aquesta conferència es tornarà a dur per televisió seguint amb la programació alterada per la situació actual. Es tracta d’una edició digital de biografies documentades a partir de les entrevistes filmades pel treball Formes de vida quotidiana i consciència cívica el pas de les generacions al nucli antic de Santa Margarida de Montbui, on es recullen fonts orals a la Comarca de l’ Anoia, dut a terme pel Grup de Recerca de Ciències Socials (CERCA).

La recerca emfatitza la vida quotidiana de les persones i posa a la llum la història menys coneguda del poble de Montbui alhora que de retruc permet comprendre els processos socials que s’han donat i es visualitza la consciència cívica en el pas de les generacions al nucli antic de Santa Margarida de Montbui.

El projecte ha rebut el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració i comentaris aniran a càrrec de Pau Carol.

tornar_radioIgualada