icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dimarts obre el període de preinscripció universitària al Campus Universitari #Igualada-UdL

La preinscripció universitària en línia es podrà realitzar del 7 de juny a l’1 de juliol, a www.udl.cat/ca/serveis/aga/preinscripcio/. Com a novetats per al proper curs 2022-23, el Campus Universitari IgualadaUdL estrenarà el grau en Enginyeria Informàtica, amb una capacitat de 35 places de nou ingrés i incrementarà 40 noves places per als estudis d’Infermeria.

En l’àmbit de les enginyeries, el campus igualadí també ofereix el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química i el màster universitari en Enginyeria del Cuir.  Pel que fa a l’àmbit de la salut, la UdL imparteix a Igualada el grau en Infermeria  i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. Aquests estudis es traslladaran properament al nou edifici del Passeig Verdaguer d’Igualada, amb una capacitat per a 500 estudiants.

A més, en l’àmbit d’economia i empresa, la UdL també ofereix a Igualada el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

En totes les titulacions, els estudiants faran pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats, que els facilitarà la inserció laboral. El Campus d’Igualada també ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.

Es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del Campus Universitari Igualada-UdL a la web www.campusigualada.udl.cat.

tornar_radioIgualada