icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dimecres i dijous el Teatre de l’Aurora programa per la Festa Major d’Igualada l’espectacle “La Bíblia contada per Xavi Castillo”

Aquest divertit muntatge, que reflexiona sobre els límits de l’humor tot fent un repàs pel text més llegit i explicat de la història de la humanitat, es podrà veure a la capital de l’Anoia els aquest dimecres i dijous  23 i 24 d’agost, a les deu de la nit. Amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia valenciana Pot de Plom, l’humorista Xavi Castillo repassa l’antic i el nou testament, portant el text a l’actualitat política i social.

Xavi Castillo i Pot de Plom ja havien actuat anteriorment al Teatre de l’Aurora, amb espectacles com “Xavi Castillo News!”, “Con la iglesia hemos topao” o “Canvi Climàtic Circus Show”. Aquest dimecres i dijous tornen a la sala igualadina amb una obra que és una sàtira sobre l’església. I és que, segons Castillo, de la religió també es pot fer humor.

Les entrades per aquest espectacle de Festa Major “La Bíblia contada per Xavi Castillo”es poden comprar ja al web www.teatreaurora.cat

tornar_radioIgualada