icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dimecres, la Basílica de Santa Maria acull el concert “El Cant de la Sibil·la”

Ho farà a càrrec del Cor Francesc Valls de la catedral de Barcelona, sota la direcció de Pere Lluís Biosca, i amb interpretacions de Mariona Llobera (Sibil·la) i Jonatan Carbó (orgue).

Tradicionalment, el Cant de la Sibil·la es va interpretar fins a finals del segle XVI a les catedrals de tota la Corona d’Aragó i que el Cor Francesc Valls, de la Catedral de Barcelona, va recuperar. S’ha reconstituït la litúrgia i vestuari de l’època, i s’utilitza la partitura original.

Per a la ocasió, a més, Glòria Tous realitzara una xerrada titulada: ‘Què no sabem de les neules’ i la seva relació amb el Cant de la Sibil·la. L’associació FESTHI tornarà a enramar l’altar de l’església de Santa Maria amb les neules ornamentals.

Aquest concert està organitzat pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, l’Arxiu Històric Comarcal i la Parròquia de Santa Maria d’Igualada.

El preu de l’entrada és de 10 €, amb els descomptes habituals. Es poden adquirir les localitats a www.tiquetsigualada.cat o bé presencialment a la taquilla del teatre de l’Ateneu el dijous d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. No es vendran a l’entrada de l’església abans del concert perquè cal accedir-hi amb seient preassignat amb antelació, a causa de la pandèmia de Covid-19.

tornar_radioIgualada