RÀDIO Igualada notícies vespre
BLOG
Aquest dissabte arriba a Igualada la setena edició del Vadefoodies
L’Escorxador d’Igualada acollirà, aquest dissabte, la setena edició del Vadefoodies 2023 que impulsen l’associació gastronòmica que porta el mateix i l’Ajuntament d’Igualada. Les grans novetats d’aquest any és l’aposta que fa la organització per la cuina de proximitat, feta al foc i a la brasa, i amb el maridatge de les cerveses de la comarca.
Les cerveses anoienques que hi seran presents són Minairons, Hoppit, La Montbuienca, Màger, Espina de Ferro, Kibus, La Lenta i Mercuri Garage.
El festival arrencarà amb un esmorzar de forquilla i ganivet. La jornada també comptarà amb Judit Barniol, ‘La Fornera de Biosca’, que explicarà com elaborar pa amb forn de llenya i oferirà un tast de productes. El festival acabarà amb un sopar de foc i un concert.
Tota la informació a www.vadefoodies.cat