icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dissabte arriba una nova edició de La botiga al carrer d’Igualada

Com ja és habitual, les parades, que en aquesta ocasió seran més d’un centenar, es concentraran al Passeig Verdaguer, des de l’Estació Vella i fins al carrer Sant Josep. A part d’aquests comerços també hi haurà les botigues que, per la seva logística, no es podran desplaçar, i s’instal·laran davant dels seus establiments.

Així mateix dissabte al matí Kids&us farà una activitat adreçada als infants i per a dissabte a la tarda, l’Associació de malalties minoritàries liposomals ha preparat una festa infantil per a celebrar el seu 20è. aniversari. Aquesta tindrà lloc al Passeig Verdaguer davant de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Joan Just. A partir de les 6 de la tarda es podrà veure doncs l’espectacle “Màgia, paraula i moviment”a càrrec del Doctor Fly.

L’associació de comerciants d’Igualada també posarà en marxa demà una enquesta per tal de conèixer l’opinió dels visitants sobre el comerç local.

Igualada comerç ja està preparant les activitats de tardor, prèvies a la campanya nadalenca, com ara  la seva presència a la nova edició del Rec el proper mes de novembre  i també el sopar del comerç que es farà properament.

tornar_radioIgualada