icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dissabte comença l’onzena edició de l’Estival de Jazz

Del 3 a l’11 de juny Igualada viurà una nova edició del festival amb un total d’onze concerts que es faran al Teatre Municipal Ateneu, el Teatre de l’Aurora, La Bastida, l’Escorxador i el Parc de Vallbona.

La programació tindrà lloc durant els primers dos caps de setmana de juny. Constarà d’activitats diverses en diferents espais, tal com marca l’essència d’aquest festival. Aquest any, davant l’èxit de l’acollida de l’any passat, l’organització ha decidit tornar a fer el Pícnic Jazz al parc de Vallbona.

Com cada any, una nova producció pròpia veurà la llum a través del “Carta Blanca”. Aquest cop serà la contrabaixista Carla Gonzalez. El festival també comptarà amb el concert de “El Millor Sextet”, grup creat amb un membre de cada ciutat que forma el col·lectiu, Els Millors Festivals, una agrupació dels festivals de jazz de comarca a on participen Vilafranca, Vic, la Garriga, Banyoles i Porto Colom (Mallorca) juntament amb l’Estival d’Igualada.

El Festival es durà a terme els dies 3, 8, 9, 10 i 11 de juny, amb un total d’onze concerts que es faran al Teatre Municipal Ateneu, el Teatre de l’Aurora, l’Escorxador, La Bastida, i el Parc de Vallbona El primer concert serà el dissabte dia de 3 juny a les 21 h a L’escorxador amb Nit de Swing, el dijous 8 de juny a les 20,30h al Teatre de l’Aurora amb “Carla González” al carta blanca; el divendres 9 de juny a les 20h30 al Teatre Municipal Ateneu acollirà el concert de “Roger Mas Trio”; dissabte dia 10 de juny a les 20h30 a La Bastida s’oferirà “El millor sextet KIW”, i diumenge 11 de juny a partir de les 12h al Parc de Vallbona hi haurà una nova edició del “Picnic Jazz” amb les formacions Alba Careta, Dr. Jazz Friends, Phat Fred, Combo de l’Escola Municipal de Música i la JOSA Jazz Band.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per Gina Giore, artista graffitera d’Igualada que aquesta vegada ha passat al paper per realitzar la imatge gràfica d’aquesta onzena edició que resumeix l’esperit musical del jazz.

Podeu consultar la informació i entrades a www.estivaldejazz.cat.

tornar_radioIgualada