icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest diumenge comença la temporada de tardor del Teatre Municipal de l’Ateneu amb “El Gran Comediant” de Joel Joan

La programació setembre-desembre de l’Ateneu s’encetarà aquest diumenge, 18 de setembre, a les sis de la tarda, amb la comèdia “El Gran Comediant”, dels actors Joel Joan i Héctor Claramunt.

Després de l’èxit de l’obra “Escape Room”, els actors tornen amb una proposta àcida on se centren en el món dels artistes, un terreny que ja van tractar amb la sèrie El Crac, de TV3.

L’espectacle és interpretat per Joel Joan (Llorenç Tortosa), Xavi Mira (Ernest), Anna Sahun (Elisenda), Àfrica Alonso (Úrsula) i Eduard Muntada (Sergei). L’escenografia ha anat a càrrec de Pep Oliver i Raúl Pérez – Zeroquatre i el vestuari és de l’anoienca Nídia Tusal. Mingo Albir ha tingut cura de la il·luminació i Xavi Capellas de la música. L’espectacle es va estrenar a Temporada Alta i ha tingut un gran èxit de públic a Barcelona. Ja l’han vist més de 35.000 espectadors.

Els abonaments per la temporada de l’Ateneu i les entrades per “El Gran Comediant” es poden adquirir a la pàgina web www.teatremunicipalateneu.cat i al Punt de difusió cultural i turística d’Igualada (Sala Municipal d’Exposicions c. Garcia Fossas, 2 -pl. de la Creu), de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 h, divendres de 18 a 21 h, dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 21 h i els diumenges d’11 a 14, i el mateix dia de la funció, des d’una hora abans es venen a la taquilla del passatge Vives. Durant aquesta setmana els joves fins a 25 anys poden comprar les entrades a cinc euros. A més hi ha descomptes per a diversos col·lectius.

Trobareu tota la informació sobre la programació de la temporada de tardor del Teatre Municipal de l’Ateneu i sobre l’obra “El Gran Comediant” que s’estrena aquest diumenge a la pàgina web teatremunicipalateneu.cat.

tornar_radioIgualada