icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest diumenge, visita guiada a l’exposició Patternalism de les igualadines Patrícia Carreño Picón i Cecília González

Aquest diumenge, 27 de juny a les 12h, l’artista igualadina Patrícia Carreño Picón presentarà l’exposició que duu per títol Patternalism a través d’una visita guiada amb entrada lliure i aforament limitat. Patternalism és un joc de paraules entre pattern design (disseny d’estampats) i paternalisme.

El visitant s’endinsarà en l’univers íntim de l’artista i compartirà el camí de superació d’un trastorn d’ansietat amb la plasmació d’una sèrie de dibuixos que mostren el resultat d’una cerca de patrons de comportament conscient, en substitució de patrons de comportament automatitzats: aquells que hem heretat i hem fet propis. Els dibuixos van ser estampats a Tinda Europa, empresa d’estampació igualadina, i posteriorment intervinguts amb encoixinat per l’artista Cecília González, dotant a les peces de volum i textura.

Per la visita guiada d’aquest diumenge, cal reserva prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52 per tal de poder controlar l’aforament. L’exposició es pot visitar amb entrada gratuïta de dimarts a divendres, de 10 a 14 h, les tardes de dijous i divendres, de 16 a 20 h i dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h.

Patricia Carreño Picón va nèixer a Igualada l’any 1985, és artista plàstica, professora a l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar i cofundadora d’Incòmoda. Cecília González és, també, igualadina, mestra artesana, artista tèxtil i cofundadora de Desedamas, actualment està estudiant un Grau d’arts.

tornar_radioIgualada