icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest divendres, pregària al Sant Crist d’ #Igualada

Aquest proper divendres dia 5 de març, a 2/4 de 8 del vespre, i a la Basília de Santa Maria tindrà lloc el tercer dels Misereres o Divendres de Pregària al Sant Crist d’Igualada, que enguany estan dedicats a la pandèmia del Covid 19, que des de fa un any ha capgirat les nostres vides.

En aquest tercer Miserere es pregarà especialment per les residències d’avis, ja sigui pels seus interns, el seus familiars així com el personal que en té cura. Presidirà la celebració la comunitat dels Pares Josefins. Dirigirà els cants Florenci Oliva acompanyat a l’orgue per Lluís Victori, organista de la Basílica.

Enguany, i per motius de poder observar les mesures de distància en les celebracions, els Misereres que tradicionalment es celebraven a l’Església del Roser, s’han traslladat a la Basílica de Santa Maria, que ofereix un espai molt més gran. Si algú per motius de salut no pot asistir-hi presencialment, també pot seguir la cerimònia en directe per Youtube.com, al canal “Santa Maria d’Igualada”.

El passat divendres, el Miserere va estar dedicat als malalts de la pandèmia

El proppassat divendres tingué lloc el segon dels Misereres, dedicat especialment als malalts per la pandèmia. Presidí la celebració Mossèn Josep Maria Pujol, rector de la parròquia de Santa Margarida de Montbui, qui en la seva homilía es referí a un testimoni d’una persona que relatava la seva experiencia com a personal del món sanitari.

tornar_radioIgualada