icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jaume Barberà inaugura aquest divendres els nous estudis de Ràdio Igualada

Una conferència del periodista i escriptor, Jaume Barberà, servirà per inaugurar oficialment les noves instal.lacions de l’emissora municipal. Barberà farà una xerrada a la sala d’actes de l’edifici d’Ig-Nova Empresa, a l’avinguda Mestre Muntaner 86 d’Igualada, sota el títol “Periodisme i democràcia” . L’acte començarà a les sis de la tarda. Després de l’acte inaugural, que serà retransmès en directe per l’emissora municipal, els assistents es dirigiran fins a les noves instal·lacions de Ràdio Igualada on faran una visita als estudis de l’emissora municipal.

Les noves instal·lacions de Ràdio Igualada estan ubicades al carrer Lleida 78 d’Igualada, i consten d’un estudi locutori, dos estudis de gravació i directe, una redacció i una sala de reunions. Tot i que la inauguració es farà aquest divendres, Ràdio Igualada ja fa dos mesos que emet del carrer Lleida d’Igualada. Segons Sanou, aquest trasllat era necessari perquè el local del carrer Òdena estava en molt mal estat.

El trasllat de Ràdio Igualada a unes noves instal·lacions forma part d’una nova etapa de l’emissora municipal en la qual també ha estrenat nova web i es prepara també per introduir canvis en la propera programació.

13847811815_a1e0d85c66_o

tornar_radioIgualada