icon_radio

RÀDIO

BLOG

Aquesta setmana al ‘Vols llegir?’, novetats literàries amb Josep Maria Martí Rigau, Jordi de Manuel, Sergi Pàmies, Òscar Dalmau amb Pilarín Bayés i Carles Capdevila

Nova cita setmanal amb l’actualitat literària que ha preparat el ‘Vols llegir?’ a través de la seva emissió conjunta a través de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. Actualitat biblioteques, novetats llibres, recomanacions de lectura i rànquing dels més venuts, són els continguts d’aquesta edició 25 de la onzena temporada. 

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest nou ‘Vols llegir?’ obre capítol amb dues propostes interessants de les dues biblioteques de l’àrea d’influència de l’espai radiofònic. A Vilanova del Camí, nou club de lectura, previst pel 17 juny, amb tertúlia i debat envers a la lectura del llibre proposat: ‘La colega tatuada’ de Margeritha Oggero. D’altra banda, a Igualada, la seva biblioteca central estrena nou Espai Jove adreçat als joves lectors amb novel.les, còmics, música i cinema.

NOVETATS LITERÀRIES

El programa també incorpora diverses novetats literàries: ‘L’escó invisible’ del periodista parlamentari Josep Maria Martí Rigau (Ara Llibres/TV3, 2016), novel.la negra amb ‘Foc verd’ de Jordi de Manuel (Crims.cat, 2016), ‘Confessions d’un culer defectuós’ de Sergi Pàmies, futbol i Barça (Empúries/Destino, 2016), ‘Abcdari per a adults’ amb Òscar Dalmau i Pilarín Bayés (Bridge Editorial, 2016), i ‘Educar millor’ de Carles Capdevila (Arcàdia, 2015).

ISABEL CASAS, RECOMANA

La recomanació setmanal de la llibretera igualadina, Isabel Casas (Llegim? llibreria), el protagonitza el nou llibre del periodista i filòleg Carles Capdevila, amb un tractament filosòfic amb ‘Entendre el món’ (Arcàdia, 2016).

ELS MÉS VENUTS

Finalment, el ‘Vols llegir?’ tanca aquesta edició 25 amb el rànquing dels número 1 dels llibres més venuts a les principals llibreries del país, segons les dades publicades en el suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia, edició corresponent al  dissabte dia 21 de maig.

ON I QUAN ESCOLTAR EL ‘VOLS LLEGIR?’

Primera emissió, dilluns dia 23 de maig  de 20 a 21 hores a Ràdio Nova de Vilanova del Camí (107.7 fm – radionova.cat), i redifusió el diumenge dia 29 entre la una i les dues del migdia.

Nova emissió a través de Ràdio Igualada, divendres dia 27 de 20:10 a 21 hores, i redifusió diumenge dia 29 de nou a deu del matí (103.2 fm – radioigualada.cat – aplicació per a dispositius mòbils ‘igualapp’ [Android-Ios]).

PODCAST

Ara i aquí, hi ha la possibilitat d’escoltar aquesta edició 25 de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’ amb el servei de podcast-ràdio a la carta:

tornar_radioIgualada