icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquesta setmana han començat les obres de l’itinerari de vianants de la carretera de les Maioles que ha de connectar la Via Verda d’Igualada

La Diputació de Barcelona ha començat les obres de construcció d’aquest itinerari a la carretera BV-1031. L’actuació connecta la Via Verda d’Igualada al punt quilomètric 18,6 amb el camí situat al 18,4 al marge esquerra de la carretera en direcció Igualada. D’aquesta manera es connectarà l’Anella Verda en aquell punt. L’actuació també s’aprofita per millorar i condicionar aquest tram de carretera que, actualment, presenta certes deficiències.

El nou itinerari de connexió, amb una longitud de 150 metres, permetrà una major seguretat i comoditat per als vianants. Les característiques de l’obra inclouen la construcció d’una plataforma de dos metres d’amplada per al pas de vianants. També una millora del traçat en planta de la carretera amb un eixamplament de la secció fins a un mínim de sis metres. L’actuació inclou, a més, la realització de millores de senyalització, protecció i abalisament en el tram, així com en l’evacuació d’aigües de pluja.

L’obra compta amb un pressupost de 480.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos.

tornar_radioIgualada