Armand Monleón s’imposa al 1er Mototerra de les Cases Noves

El pilot de KTM, Armand Monleón, va ser el guanyador absolut de la Final del Mototerra de les Cases Noves de Can Pardo, que es va disputar aquest diumenge, a Sant Joan de Mediona. El jove Jordi Sala, també amb KTM, va ser segon, mentre que el local Xavi Ferrer va finalitzar tercer. Marc Vives, un dels favorits per la victòria, va acabar quart, posició que el manté com a líder provisional del Campionat Social de Mototerres 2016. La prova, organitzada pel Grup de Motards de les Cases Noves, amb la col·laboració de l’Associació AC-Baldrich i Moto Club Igualada, va comptar amb una quarantena de pilots, dividits en diferents categories. La forta calor i un circuit molt tècnic i revirat van ser les tòniques a destacar d’aquesta magnifica jornada off road que es va poder viure a la població de l’Alt Penedés. La propera cita del Social de Mototerres serà el proper 30 d’Octubre a  Hostalets de Pierola.