icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Arrenca la 31na edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia

La campanya té la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills. Les joguines han de ser noves, educatives, no bèl•liques i no sexistes. Enguany, l’acte central de la campanya, a Igualada, es farà aquest divendres, 20 de desembre, de deu del matí a nou del vespre, amb la Marató de Recollida de Joguines, que es celebrarà per 4art any consecutiu al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada.
A banda de la Marató, també es poden trobar punts de recollida a diversos municipis de la comarca. Així, a Vilanova del Camí, es durà a terme, el 22 de desembre, davant del mercat de Sant Hilari, d’onze del matí a tres de la tarda. D’altra banda, l’ajuntament d’Òdena organitza dos punts de recollida de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia a l’Oficina d’atenció al ciutadà del consistori i també de dilluns a divendres d’1/4 de sis de la tarda a ¼ de 8 del vespre, a l’Espai de joc del centre cívic del Pla d’Òdena. Per la seva part, el Futbol sala de Montbui organitza un Torneig benèfic a les instal•lacions Mont-Aqua, on es recolliran joguines el proper 28 de desembre, durant tot el dia. Finalment, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt organitza el divendres 20 de desembre, tres punts de recollida a l’Escola Maria Borés, l’Ateneu Gumersind Bisbal i el Cau jove.
A més a més, qui no pugui assistir a les maratons o punts de recollida, també podrà portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja Anoia, al carrer Les Comes, 34 d’Igualada de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia, i dimarts i dijous, també de quatre a set de la tarda.

tornar_radioIgualada