icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Arriba a Igualada la festivitat de Sant Faust

Aquest cap de setmana, la Coll@nada transforma Igualada amb Sant Faust, una festa major d’hivern alternativa que segons explica l’entitat “ressonarà amb esperit festiu i reivindicatiu pels carrers i places”. D’aquesta manera aquest divendres dia 17 i el dissabte dia 18 de novembre s’han organitzat un seguit d’activitats per commemorar aquesta celebració.

Per aquest divendres, a les 22:30, la Rambla serà l’epicentre del Torneig de Parells i Senars. A les 23:30, el Casal Popular El Foment es converteix en l’escenari del Karaoke, convidant a tots a cantar, ballar i compartir la seva música preferida amb amics.

De cara la jornada de dissabte, a les 11:00, al Casal Popular El Foment, es farà la xerrada “Com fer front a l’extrema dreta”. Una activitat que serà conduïda per Endavant Anoia i Arran. A les 12:30, el vermut amb Jèssica Pulla, una icona del drag català, donarà una dosi d’alegria al matí. A les 16:00, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la FURA del Faustet, una activitat dirigida als més petits.

A les 19:30, a l’Estació Vella serà l’escenari de LaBEERint, una experiència única de resoldre laberints amb cervesa o opció sense alcohol, organitzat per l’Escola Esportiva Igualada. A les 21:30, el SOPAR POPULAR a l’Estació Vella que convida a tots a compartir moments càlids amb opcions per aquelles persones veganes i per aquells que pateixen alguna al·lèrgia.

A les 22:30, la Gincama “MANUAL PER A SER UNA MILITANT” prendrà els carrers amb faustina, crítica i humor, organitzada per L’agit.

A les 23:00, al Casal Popular El Foment, l’ENXIXADA amb PD Pou oferirà temazos inoblidables, seguit de TRAPELLERIES amb PD Rico a les 03:00 al Rec On Fire per a una nit sense final.

Per a més informació, segueix-nos a les nostres xarxes socials @collanada

tornar_radioIgualada