icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ – Aquest divendres (09:00h), a Ràdio Igualada, primer debat de candidats i candidates a l’alcaldia d’ #Igualada

L’emissora municipal organitza, per aquest divendres al matí, el primer dels debats que es faran a la ciutat en el marc de les eleccions municipals del proper 26 de maig. Un debat municipal amb la presència dels candidats i candidates que es presenten als comicis locals. El debat començarà a les 09:00h del matí, dins del programa Igualada Capital. L’espai de debat s’allargarà fins a les 11;00h, i es podrà seguir a través del 103.2 FM, a www.radioigualada.cat, i a partir del migdia a través del podcast.

L’estructura del debat presentarà 4 blocs que el moderador plantejarà durant aquestes dues hores. Els blocs seran aquests:

1 – URBANISME. POUM, HABITATGE, TRANSPORT, GRANS SUPERFÍCIES, RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES, GESTIÓ DEL SERVEI D’AIGUA

2 – ECONOMIA: POLÍGONS INDUSTRIALS, MESURES PER REACTIVAR L’ECONOMIA, ATUR, CONCA D’ÒDENA

3- BENESTAR SOCIAL: MESURES SOCIALS, BEQUES, AJUTS, ESCOLES, UNIVERSITAT

4- PROCÉS. PAPER DEL MUNICIPI ENVERS EL PROCÉS

Cada candidat disposarà de 15 minuts que s’haurà de distribuir de la manera que ho cregui convenient. En el moment que el candidat/a prengui la paraula el seu cronòmetre es posarà en marxa restant el temps d’intervenció als 15 minuts inicials. El candidat podrà seguir intervenint fins que el seu rellotge quedi a 0. En aquest moment ja no es podrà intervenir, i només disposarà del darrer minut de tancament.

Aquest serà el primer debat de candidats i candidates a l’alcaldia d’Igualada, coincidint amb el primer dia de campanya. El segon debat es farà el dia 16 de maig i estarà organitzat per l’Ateneu. Aquest segon debat també serà retransmès en directe per Ràdio Igualada.

FOTO: Un dels debats electorals del 2015

tornar_radioIgualada