icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ – COMENÇA L’EPISODI DE VENT !!! màxima precaució, cal treure els elements que puguin desprendre’s de balcons i terrasses i evitar les activitats a l’aire lliure. #Igualada #Anoia

L’Observatori de Pujalt informa que l’episodi de vent d’aquest divendres ja ha començat de matinada, però amb menor mesura del que s’espera per les properes hores. Fins a primera hora del matí ja hi ha aquests registres; 57km/h a Òdena, 72km/h a Els Hostalets de Pierola.

Les primeres previsions apunten que aquest divendres la comarca de l’Anoia viurà un episodi de fortes ventades, sobretot entre les 10:00h i les 16:00h. Els mapes indiquen que a la comarca hi ha la probabilitat d’arribar, en moments puntuals, als 108 km/h. És per això que es demana extremar les precaucions davant aquest episodi de vent. Cal retirar tots els elements de balcons i terrasses que puguin sortir volant en cas de fort vent. Al mateix temps també es recomana restringir les activitats a l’aire lliure mentre duri l’avís del Servei Meteorològic de Catalunya. Cal extremar, també, la prudència a la carretera si ens hem de desplaçar durant la jornada d’aquest divendres.

tornar_radioIgualada