icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les UCI’s de l’Hospital Universitari d’#Igualada estan plenes i es deriven pacients crítics a d’altres hospitals del país

El nombre d’ingressats a planta amb COVID19 es manté estable en les darreres setmanes. Actualment hi ha una trentena de pacients ingressats per coronavirus. El què més preocupa és l’alta ocupació dels llits d’UCI de l’Hospital Universitari d’Igualada que estan plenes. El director assistencial del centre, el doctor Jordi Monedero, va expressar en el programa especial que va emetre divendres Ràdio Igualada, la seva preocupació per la situació dels llits d’UCI. Monedero va confirmar a Ràdio Igualada que en els darrers dies s’han hagut de fer derivacions de pacients crítics a d’altres centres, concretament els dos hospitals de referència que té l’Hospital d’Igualada; l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar.

Per Setmana Santa preocupa l’alta ocupació d’UCI

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada apunta que es pot esperar un increment d’ingressos per després de Setmana Santa, i creu que el centre està preparat per aguantar aquesta pressió assistencial. Monedero, però, es mostra molt preocupat per la situació a l’UCI. El director assistencial explica que l’UCI ja està saturada en aquests moments, i que un increment d’ingressos farà que les UCI’s de l’Hospital d’Igualada no tinguin capacitat de resposta.

tornar_radioIgualada