icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Hospital d’Igualada recupera més d’un centenar de professionals i habilita 8 llits d’UCI més

L’Hospital d’Igualada passa a tenir 16 llits d’UCI. A les 8 UCI que ja tenia el centre, se’n sumen 8 més, sis de les quals estaran ubicades als quiròfans. Al mateix temps, el centre recupera un centenar de professionals que es reincorporen a la feina.  L’Hospital d’Igualada ha arribat a tenir un 40% del personal infectat o confinat a casa. Gradualment s’han anat incorporant professionals assistencials que ha permès recuperar, de mica en mica, l’activitat a les plantes d’hospitalització i UCI i, per tant, ja estan a ple rendiment.

Aquest dijous s’han habilitat, 45 llits a les unitats d’Hospital de Dia mèdic i quirúrgic i 25 llits a les sales d’espera de Consultes externes. Aquests llits, donatiu d’alguns fabricants, han estat descarregats i muntats gràcies al Parc de Bombers d’Igualada. Cal destacar una bona gestió i coordinació entre els dispositius assistencials, ICS i Consorci Sanitari de l’Anoia, d’acord amb la Regió Sanitària (Servei Català de la Salut), així com la disposició de l’Ajuntament d’Igualada i de la resta deMunicipis de la Conca d’Òdena.

Els ànims del personal no defalleixen

Les bones notícies com la sortida d’una companya de la UCI i el fet que cada dia donen més resultats negatius que positius en les proves de coronavirus pel que fa al personal i la multitud d’ajudes i mostres de suport que s’han rebut ens empeny, cada dia a continuar endavant.

tornar_radioIgualada