icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ràdio Igualada, Ràdio Nova i Montbui Ràdio apleguen esforços per arribar al màxim de gent de la Conca d’Òdena #COVID19 #coronavirus

Davant la situació que viu aquests dies la Conca d’Òdena, les tres emissores municipals d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui han decidit sumar forces perquè la informació sobre la situació de confinament i el brot de coronavirus arribi al màxim de població possible. D’aquesta manera, durant els dies que duri aquesta situació d’emergència, les tres emissores oferiran espais de programació conjunta en diferents moments del dia. Ràdio Igualada (103.2 FM i a www.radioigualada.cat . Ràdio Nova de Vilanova del Camí (107.7 FM i a www.vilanovainformacio.cat/radio-nova/ ) i Montbui Ràdio (90.0 FM)

Així, de dilluns a divendres, a  2/4 de 12 del migdia, Ràdio Igualada connectarà amb Ràdio Nova per emetre l’informatiu d’aquesta emissora. I a la una del migdia, serà la ràdio municipal de Vilanova del Camí la que emetrà, també en directe, l’especial informatiu de Ràdio Igualada. Per la seva part, Montbui Ràdio connectarà de manera permanent amb Ràdio Igualada per mantenir informada la seva població de les darreres novetats informatives.

tornar_radioIgualada