icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avancen a bon ritme les obres de construcció del nou Campus Salut d’Igualada que entrarà en funcionament aquest proper curs escolar

L’edifici està totalment acabat a nivell estructural i ara es treballa en dotar l’equipament del material i el mobiliari necessari per poder-lo utilitzar. Està previst que al llarg d’aquest curs 2023-2024 puguin començar les classes. L’edifici presenta una estructura moderna i funcional de 3.500m2 amb diverses aules, laboratoris i zones comunes. El nou Campus Salut tindrà capacitat per a 500 nous estudiants i acollirà el Grau en Infermeria i el Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia.

El nou Campus Salut d’Igualada suposa una inversió de sis milions d’euros que aporten a parts iguals l’Ajuntament d’Igualada, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Un dels canvis més importants, respecte el projecte inicial, és que la residència d’estudiants no es farà, finalment, en aquesta mateixa pastilla de terreny.

Es preveu que el curs vinent hi haurà 800 estudiants universitaris a Igualada i que, de cara el curs 25/26, es podria arribar al miler.

 

tornar_radioIgualada