icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui arriba el Patge Faruk , i el dia 31 comencen els missatges per Ràdio Igualada

Ho farà al Pavelló de Les Comes i en dues franges horàries. La primera a les 18.30 h. i la segona a les 20.00 h. Tal com marca la normativa vigent, l’aforament al pavelló serà limitat. Per això només s’hi podrà accedir amb entrada anticipada. Trobareu tota la informació a reisdigualada.cat

Per aquells que no hi assisteixin, a les 8 del vespre s’emetrà el parlament del Patge Faruk a través del canal de Youtube dels Reis d’Igualada i a partir de demà s’emetrà en diferit per Canal Taronja Anoia.

Serà necessari arribar amb un mínim de 20 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. La sortida del recinte també es farà de manera esglaonada seguint les indicacions del persona. No es podrà accedir al recinte un cop iniciat l’acte. Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

D’altra banda, també us recordem que les cartes al Patge Faruk es podran lliurar en 9 indrets diferents de la ciutat, per evitar aglomeracions

El dia 1 de gener del 2021 el Patge Faruk rebrà les cartes dels més menuts. Aquest any, però, el lliurament no tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu, sinó a 9 punts de recollida que s’habilitaran. Aquests indrets són:

Plaça Castells; Plaça de Cal Font; Plaça del Rei; CAP Igualada Urbà (estació); Parc del Trànsit; Ronda de Fàtima; Av. dels Països Catalans; Passatge entre carrer de Les Comes i Comarca; i Sagrada Família

Aquests punts estaran senyalitzats amb uns panells lluminosos, l’un amb forma del turbant del Patge Faruk, i l’altre amb la “F” del logotip d’aquest personatge. L’horari de recollida s’iniciarà 2/4 d’11 del matí i acabarà a les 2 del migdia.

Per tal d’evitar aglomeracions i agilitzar al màxim el bon desenvolupament de la jornada, es recomana lliurar la carta al lloc més proper al vostre domicili.

MISSATGES DEL PATGE FARUK PER RÀDIO IGUALADA

Caldrà fer arribar el contingut dels missatges a través de la pàgina web dels Reis d’Igualada. Les emissions es faran aquests dies:(Posterior a l’emissió trobareu el podcast a La Carta del web de Ràdio Igualada)

Dijous 31 de desembre a les 19h
Divendres 1 de gener a les 17h
Dissabte 2 de gener a les 19h
Diumenge 3 de gener a les 19h
Dilluns 4 de gener a les 19h
Dimarts 5 de gener a les 12h

En els propers dies també s’explicarà com serà la cavalcada de Reis del dia 5 de gener.

 

tornar_radioIgualada