icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui comença la Setmana de l’Ocupació, Prepara’t

L’objectiu del “Prepara’t” és donar eines a les persones que estan a l’atur o bé que volen millorar la seva situació laboral. Durant 5 dies, fins el 31 d’octubre, el Museu de la Pell, acull un conjunt de ponències i xerrades, que volen facilitar als assistents les eines que els han d’ajudar en el procés de recerca de feina o de creació del propi negoci. Segons el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, aquestes conferències aniran a càrrec de professionals de reconegut prestigi.
Per la seva part, Àngels Chacón, responsable de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, ha destacat que precisament aquesta Setmana de l’Ocupació s’ha posat com a exemple de bona pràctica, en el marc del projecte europeu URBACT.. Blai Paco també destaca que el Prepara’t 2014 també vol parar especial atenció a les persones majors de 50 anys que estan en situació d’atur. Aquesta conferència, Objetivo 50, es farà dijous, a dos quarts de quatre de la tarda, al Museu de la Pell, a càrrec de Jack Gaitelli (fundador i coordinador europeu de Objetivo 50).

Cal destacar que la participació en totes les activitats del “Prepara’t” és gratuïta. Per a més informació o inscripcions es pot consultar la web de la Unió Empresarial de l’Anoia, www.uea.cat.

tornar_radioIgualada