icon_radio

RÀDIO

BLOG

Avui dissabte 8N al ‘Cuina oberta’: Receptes .cat , evacuinera.cat, Bohigas, enoturisme

Cuina oberta / Ràdio – Ja ho tenim tot preparat: ingredients, estris, receptes, plats, coberts i la taula ben servida. Per  avui dissabte 8n, setena emissió de la primera temporada del ‘Cuina oberta’ a Ràdio Igualada, a partir de les 12 del migdia, en directe. Preneu nota dels ingredients que avui farem servir per cuinar el programa:

Repàs a l’agenda d’activitats per avui dissabte a Igualada on té lloc la 3a. Fira del Vi organitzada per Igualada Comerç. També farem un tast del REC.010, que inclou a part de les ‘rec stores’,  que ha fet una nova aposta per la gastronomia tot presentant el REC STREET FOOD, un petit festival gastronòmic amb pop up bars i food trucks, que han ofert des del passat dimecres dia 5 i fins avui dissabte dia 8,  menjars diversos destacant els productes de proximitat.

Us presentarem el portal web amb la comunitat culinària de xarxa social més gran de Catalunya: receptes.cat, que ofereix poder compartir entre usuaris cuiners de perfils ben diferents, receptes per a tots els gustos.

El receptari del ‘Cuina oberta’ d’aquesta edició estarà protagonitzat de nou per Eva Olivares, que a través de la seva pàgina web ens oferirà diverses receptes d’entreteniments per poder cuinar.

I finalment, Caves Bohigas seran els nostres convidats dins de la secció ‘L’Anoia del camp a la taula’, per donar a conèixer a productors i productes de proximitat de la comarca de l’Anoia. El motiu, la presentació del nou Cava Magnum amb una edició especial per aquestes properes festes de Nadal.

A més, inclourem diversos tocs d’actualitat del món de la gastronomia i restauració. Recordeu que el ‘Cuina oberta’ també s’emet en redifusió els diumenges de 12 a 13h. del migdia, i posteriorment podeu disposar del podcast del mateix amb el servei de ‘ràdio a la carta’ que us ofereix el portal web de Ràdio Igualada.

 

 

 

 

tornar_radioIgualada