icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui es debatrà sobre la sisena escola pública en el decurs del ple municipal d’ #Igualada

El ple d’aquest vespre és l’últim abans de les vacances d’estiu. En la sessió d’aquest vespre el grup d’Igualada Som-hi plantejarà un acord de tots els grups municipals perquè la ciutat doni recolzament a la creació de la sisena escola pública i la quarta escola bressol. La formació, en una nota de premsa enviada als mitjans de comunicació, parlava obertament que l’Ateneu i la seva llar d’infants seria una bona opció per adherir-se al decret de la Generalitat que permetria al centre fer el pas de concertada a pública.

A tot això, segons l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la seva formació veu amb bon ulls que l’escola de l’Ateneu es transformi en escola pública, tal i com proposarà votar en una moció conjunta Igualada Som-hi. Per a Castells, l’única condició per votar a favor d’aquesta moció és que totes les parts implicades hi estiguin d’acord.

D’altra banda, pel que fa la proposta d’Igualada Som-hi d’obrir una quarta escola bressol pública, també aprofitant la que actualment té l’Ateneu, Castells ha assegurat que estudiaran el tema, però ha volgut deixar clar que per a ells no és una prioritat.

Tot plegat es debatrà en el ple ordinari corresponent al mes de juliol, que se celebrarà avui, a l’Ajuntament d’Igualada. El podreu seguir en directe per Ràdio Igualada a partir de les 20:00h.

tornar_radioIgualada