icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Avui, segona jornada del REC.10 a Igualada

La jornada de dimecres va tornar a ser una de les més concorregudes. L’Openning Day és sempre una de les jornades amb més presència de públic, al marge de divendres tarda i tot el dissabte que són els dies més intensos.

Així, la primera jornada ha començat amb força èxit, molts visitants tant de la comarca com de fora i cues en algunes de les botigues. Fins dissabte el barri de les adoberies de la capital de l’Anoia es transforma per acollir aquesta proposta de botigues efímeres.

Un dels impulsors d’aquesta iniciativa, Ricard Vila, es mostrava satisfet de com ha començat l’edició del Rec.0 d’enguany. Aquesta edició del Rec té com a novetat destacada la celebració del ‘Rec Street Food’, un petit festival gastronòmic amb els ‘food trucks’ que s’han instal·lat al Pati Vila, un espai nou, que s’utilitza per primera vegada. Vila ha assenyalat que cada any van canviant els espais, entre d’altres motius, perquè el Rec.0 aconsegueix un dels seus objectius, que les adoberies del barri es vagin llogant o venent.

En la passada edició d’estiu, Rec.0 va rebre més de 90.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l’Anoia. Segons Vila, amb el Rec.10 esperen superar aquesta xifra. A més, com és habitual aquesta nova edició del Rec.0 anirà acompanyada de diversos actes paral·lels. Tota la informació referent aquest esdeveniment es pot consultar al web www.rec0.com/es.

foodtracks

 

tornar_radioIgualada