icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Barcelona i Igualada sumen forces per promoure la pell produïda a la capital de l’Anoia

L’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Blanquers d’Igualada han arribat a un acord que permetrà als adobers igualadins utilitzar el segell distintiu “Igualada Leather Cluster Barcelona”. El nou distintiu es podrà implantar en les fàbriques i plantes de producció de la ciutat, els adobers podran lluir-lo en fires internacionals del sector i, a mig termini, l’objectiu és que les marques que fabriquen a partir de la pell produïda a Igualada incorporin aquesta etiqueta als productes que arriben a les botigues. L’acord, que es signarà el proper mes de febrer a l’Ajuntament de Barcelona, l’han presentat aquest dijous, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president dels adobers de la capital de l’Anoia, Xavier Badia.

L’alcalde de Barcelona ha remarcat la importància que la capital del país col·labori amb la resta de territori, com ho fa en aquest cas amb Igualada. Trias ha destacat també que aquest acord ha de servir tant per potenciar la capital de l’Anoia com la Ciutat Comtal.Per la seva part l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha coincidit amb Trias a assenyalar que aquesta nova marca “Igualada Leather Cluster Barcelona” ha de beneficiar totes dues ciutats.

Amb l’acord assolit, les adoberies igualadines podran lluir ben aviat aquest nou distintiu, “Igualada Leather Cluster Barcelona” un fet que, segons el president del Gremi d’Adobers, Xavier Badia, els ajudarà a donar-se a conèixer internacionalment.

tornar_radioIgualada