icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Bon inici de la selecció espanyola femenina d’hoquei patins, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, als WRG

La selecció espanyola femenina d’hoquei patins, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, ha guanyat les dues primeres jornades de la fase de grups dels World Roller Games.

La selecció espanyola femenina va derrotar dissabte de manera molt clara a Suïssa per 9 a 0, amb 2 gols de Maria Díez. Ahir el conjunt estatal ho va tenir més complicat contra Xile, tot i que va acabar guanyant per 3 a 2. Les sud-americanes es van avançar als primers minuts del partit, però les espanyoles van donar la volta al marcador amb un gol de Berta Busquets i un altre de Maria Díez. Malgrat que les xilenes van tornar a empatar, Maria Díez va fer el 3 a 2, un resultat que seria definitiu i que deixa Espanya en primera posició de la fase de grups.

Bon inici de la selecció d’Holanda amb accent igualadí

Pel que fa a la selecció holandesa masculina, que també compta a les seves files amb l’igualadí Joan Doncel a l’equip tècnic, va guanyar clarament l’Índia per 15 a 6. Tety Vives va signar 8 gols i el seu germà Eric Vives en va fer 1. La selecció dels Països Baixos està disputant l’anomenat Challenger’s Championship, el que vindria a ser el Mundial C.

Maria Díez, a la foto de Luis Velasco

tornar_radioIgualada