icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Bona sintonia entre CiU i Socialistes d’Igualada aprovant ordenances i pressupost 2016

Les dues formacions han acordat aprovar conjuntament les ordenances fiscals (impostos, taxes i preus públics) i el pressupost 2016 en el decurs del ple municipal d’aquest dimarts. Cinc punts a proposta socialista que el govern municipal de CiU ha inclòs en el pressupost municipal han condicionat el suport de SdI als dos grans punts del ple més important de l’any. Les cinc mesures són de caràcter social, i d’aquesta manera Socialistes d’Igualada pot donar compliment a un seguit de propostes que duien en el programa electoral.

Les mesures que proposen els Socialistes d’Igualada han estat incloses en la previsió de l’exercici 2016 que ha presentat el govern municipal. Es tracta de cinc iniciatives que els socialistes duien en el seu programa electoral. Així, Socialistes d’Igualada ha afegit al pressupost de l’any vinent poder treballar conjuntament amb el govern municipal per elaborar les bases de les beques universitàries que comptaran amb una partida de 50.000 euros. També han inclòs una partida de 30.000 euros pel projecte Creu Roja Anoia Menja a l’Insti, per tal de garantir un àpat a aquells adolescents en risc d’exclusió. També proposa una inversió de 170.000 euros amb l’objectiu d’aconseguir equilibrar territorialment les inversions en els diferents districtes de la ciutat. Socialistes d’Igualada també han inclòs un fons d’emergència de 30.000 euros per garantir els subministraments de les llars igualadines que pitjor ho estan passant. Finalment, l’acord també preveu 25.000 euros per la rehabilitació d’habitatges desocupats, i que es puguin destinar al lloguer social.

CiU i Socialistes d’Igualada crearan una comissió de seguiment d’aquest acord per comprovar el grau d’aplicació de les mesures pactades.

Els dos punts, pressupost i ordenances, han comptat amb els vots en contra d’ERC, CUP, Decidim i PP.

tornar_radioIgualada