icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’empresa BUFF d’#Igualada destinarà 20.000 euros a ajudar entitats esportives de la Conca d’Òdena

La marca de roba esportiva igualadina posa en marxa el primer programa d’ajuts econòmics per a entitats esportives que desenvolupin els seus projectes a la Conca. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu recolzar la pràctica esportiva així com difondre valors educatius, i encoratjar les persones a gaudir de l’esport al aire lliure. L’import total destinat als ajuts serà de 20.000 €, que es repartiran en base al número d’entitats presentades i la puntuació obtinguda segons els criteris d’atorgament establerts a les bases dels ajuts.

La directora del Departament de Persones de la Buff, Almudena Cara, explica que el Programa d’Ajuts Esportius BUFF vol fomentar, especialment, l’esport federat entre els infants, de 6 a 12 anys, i també entre les noies.

Per la seva part, el Director General de BUFF, David Camps, ha explicat que aquesta iniciativa s’emmarca en el programa de sostenibilitat de la marca ‘Do More Now’, en la seva vessant enfocada al compromís amb la societat.

Les bases per participar en aquesta convocatòria es poden consultar al link que trobareu a https://www.buff.com/es_es/ajuts-i-convocatories.

 

tornar_radioIgualada