icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Canvi a la junta del Rotary Club Igualada

Com és habitual a primers de juliol s’inicia l’any  Rotary i es procedeix al canvi de Junta. Aquest  relleu es motiu de festa i reuneixen els membres del club per celebrar-ho.

Va ser  el passat divendres dia 15 de juliol, al Mas  Dels Vivencs de La Pobla de Claramunt. La festa va reunir a 40 rotaris amb la presència de representants del Districte, el Governador i Delegat de Zona.  El sopar d’estiu en aquest magnífic entorn, la  bona taula i bona música,  van convertir-lo en una agradable i reeixida trobada.

Seguin les costums del Rotary, es va a procedir al relleu, protocol que consisteix en el lliurament dels estris de cada càrrec de la Junta sortint a la Junta entrant, simbolisme que visualitza l’historia de cada Club. En el cas de Rotary Igualada és el collar de President. Aquest  porta una plaqueta per cada nom dels 28 Presidents que han assumit  aquesta tasca i que suposa  ja, una historia important.

Els membres de la nova Junta són: president – Jaume Solano, Secretaria – Francina Bosch, Tresorera – Eva Panicello i Macer – Angel Asensi.  En nom de la Junta sortint, Joan Tristany, el fins ara president,  va ressaltar la feina feta i les tasques de més visibilitat com l’èxit del Concert per la Comunitat que va permetre fer aportació de 6.350 € al Consorci Sanitari de l’Anoia. Esmentar també la tasca en l’àrea de Joventut que premia a tres bons estudiants d’Igualada a participar en Camps Rotaris  (aquesta any Egipte, Italià i Txèquia).

Jaume Solano, president entrant, va assumir el compromís de continuïtat i com a reptes nous, intensificar la feina a fer en col·laboració amb la Fundació Rotaria Internacional que aquest any celebra el Centenari. Fundació a través de la que es canalitzen les inversions al Tercer Món , on  ressaltem la lluita contra la Polio i les àrees d’educació, maternitat, tractament d’aigües , salut, medi ambient  i lluita per la Pau.

Va tancar l’acte el Sr. Sergio Aragón, Governador del Districte, esmentant el referent que suposa a nivell nacional el nostre Club i agraint l’organització de la Convenció celebrada l’octubre passat a la Universitat  d’Igualada.

tornar_radioIgualada