Carlos Cervera i Yveth Camús, guanyadors de la Green Run del barri del Sant Crist

Els atletes Carlos Cervera i Iveth Camús van ser els guanyadors de cursa Green Run del barri del Sant Crist. Carlos Cervera, de l’Oro di Napoli, va fer un registre de 17 minuts i 15 segons per recórrer els 5 quilòmetres de què es composava la cursa. En segon lloc va arribar Riduan Boulbayem, del Club Atlètic Igualada. Pel que fa a la categoria femenina Iveth Camús, del Mont Aqua, va arribar a la meta en primer lloc amb un temps de 20 minuts i 43 segons. La segona posició femenina va ser per a l’atleta Lola Espinosa. El primer classificat del barri del Sant Crist va ser Josep Pont, mentre que els atletes de major edat van ser Ernest Compte i Dolors Pujabet. En total hi van prendre part 167 participants entre la cursa i la caminada popular. La Green Run la va organitzar l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb la col·laboració dels Ajuntaments d’Igualada i Vilanova del Camí i el Club Atlètic Igualada.