icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Carme Riera i els periodistes Quico Sallés i Benet Iñigo conversen sobre la COVID a #Igualada

Durant el confinament, els periodistes Benet Iñigo i Quico Sallés, van escriure dos llibres que són una valuosa crònica de l’impacte de la pandèmia a Catalunya. Uns testimonis que van tenir la Conca d’Òdena com a protagonista. Aquest dimarts 13 de juliol dins el cicle ‘Mirades’ organitzat per l’AnoiaDiari, conversaran amb la Dra. Carme Riera, directora del SAP Anoia, sobre el confinament i sobre el passat, present i futur de la pandèmia de la COVID-19.

Benet Iñigo és el cap de societat dels serveis informatius de RAC1 i autor del llibre Essencials, un esfereïdor relat de l’experiència que van viure els professionals sanitaris durant la pandèmia, amb testimonis anoiencs. Quico Sallés, redactor a El Món i col•laborador entre altres, del FAQS, durant el confinament va recórrer mig país per escriure una trepidant crònica sobre el confinament, Catalunya, zona zero.
Dins el nou cicle ‘Mirades’, i amb el lema ‘Igualada, zona zero’, Benet Iñigo i Quico Sallés conversaran amb la Dra. Carme Riera, directora del Servei d’Atenció Primària Anoia i primera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament d’Igualada, sobre la crisi de la pandèmia i sobre com van viure el confinament de la Conca d’Òdena, l’epicentre de la COVID-19 a Catalunya.

Inscripcions
La conversa es farà aquest dimarts 13 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, als Jardins del Mercantil (accés pel carrer del Clos)
L’acte és gratuït i obert a tothom. Es farà a l’aire lliure i seguint totes les mesures de prevenció de contagi de la COVID-19 establertes pel Procicat.
L’aforament és limitat i l’organització recomana inscriure’s prèviament. Ho podeu fer omplint un senzill formulari, escrivint un correu a toni@anoiadiari.cat o escrivint un whatsapp al 6093946288. Si no s’exhaureixen les localitats anticipadament, també es podrà accedir a l’acte sense inscripció prèvia.

tornar_radioIgualada