icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Centenars de persones es concentren a la Plaça de l’Ajuntament d’ #Igualada, i davant la caserna de la Guàrdia Civil, per rebutjar la macrooperació policial contra l’independentisme

La concentració ha demanat la llibertat de totes les persones detingudes. La vicepresidenta d’Òmnium Cultural i parella de l’editor Oriol Soler, Marina Llansana, ha intervingut en els parlaments. Llansana ha explicat que “l’Oriol no pot haver malversat fons públics perquè mai ha tingut un càrrec públic. El detenen per les seves idees, i ha marxat dient “no em penedeixo de res”. A l’acte d’avui també ha intervingut Marcel Mauri, vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural “n’estic fart que l’estat espanyol detingui bones persones. N’estic fart que l’estat espanyol tingui un munt de  persones de pau i les tingui a la presó i a l’exili. Ningú es mereix el que avui ha aguantat la Marina Llansana, i el que han aguantat moltes més persones per la repressió de l’estat”.

Unes dues-centes persones s’han concentrat davant de la caserna de la Guàrdia Civil d’Igualada

A les 20:00h, després de la concentració de la Plaça de l’Ajuntament, alguns dels manifestants es van dirigir a la caserna de la Guàrdia Civil. Allà, els Mossos d’Esquadra van perimetrar la part de la vorera que ocupa la façana principal de la caserna amb l’objectiu que els manifestants no s’hi apropessin. Es van sentit crits “fora les forces d’ocupació”.

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada