icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ciutadans es presenta a #Igualada per treballar per la ciutat, deixant de banda les banderes

INFORMACIÓ ELECTORAL – ho han explicat en l’acte de presentació de la seva candidata a l’alcaldia d’Igualada, Carmen Manchón, que ha tingut lloc aquest dissabte, al Centre Cívic de Fàtima, i que ha comptat amb la participació del diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Nacho Martín. El diputat ha explicat que la formació taronja vol fer política als municipis, aparcant les banderes, i per resoldre els problemes dels ciutadans, que arreu del territori són els mateixos.

Per la seva part, la candidata de Ciutadans a l’alcaldia d’Igualada, ha explicat que es presenten a la capital de l’Anoia, amb una llista formada per gent molt diversa i ha remarcat els motius pels quals han triat el barri de Fàtima per presentar la candidatura. Segons Manchón, mai cap altre alcaldable de la ciutat havia triat aquest barri per presentar-se. Durant la seva presentació Manchón ha aprofitat també per criticar d’altres formacions que concorren a les eleccions a Igualada. Així del candidat del PP, Joan Agramunt, ha assegurat que en tot els anys que porta a l’Ajuntament mai l’ha sentit parlar castellà. A Igualada Oberta li retreu la seva indefinició respecte el tema de la independència de Catalunya i a Marc Castells, malgrat lloar la feina feta a la ciutat, el critica per independentista.

Per últim, Manchón ha demanat el vot per la seva formació assegurant que les seves propostes no són obres faraòniques, sinó iniciatives per millorar el dia a dia dels ciutadans, i afirmant que no destinaran ni un euro públic a fomentar l’independentisme.

tornar_radioIgualada