icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Comença la 8ena edició del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació d’ #Igualada

Aquest dilluns comença una nova edició del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació d’Igualada. Un projecte impulsat per la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada per donar eines i propostes per a la recerca de feina a les persones que estan en situació d’atur o volen fer un canvi professional.
Enguany, el Prepara’t arriba a la seva vuitena edició i girarà al voltant dels canvis que està experimentant el mercat laboral, atès que aquest ha evolucionat ràpidament i ha entrat en l’era digital. La incorporació de les noves tecnologies i la digitalització tenen un impacte en els perfils professionals demanats per les empreses i en l’aparició de noves professions que fins ara no existien. En aquest sentit, l’edició d’enguany tractarà sobre la transformació digital, però a la vegada també es basarà en la importància de l’autoconeixement per orientar la vida professional.

La novetat destacada d’aquesta edició és l’espai “Connecta”, una activitat relacional entre empreses i persones que busquen feina. Es tracta d’una oportunitat única per contactar amb empreses de diferents sectors econòmics de la comarca que cerquen
personal per a les seves plantilles. Cadascuna de les empreses atendrà a totes les persones interessades en conèixer la seva proposta laboral.
La Setmana de l’Ocupació d’Igualada tindrà lloc a Ig-Nova Empresa (Av. Mestre Muntaner, 86) de 09:30h a 13h, a excepció del dimecres dia 30 d’octubre finalitzarà a les 16:30h i dijous dia 31 a les 14h.

Com en darreres edicions, cada sessió estarà dedicada a un tema. Dilluns dia 28, serà el torn de parlar sobre les oportunitats que ofereix i com buscar feina en el nou entorn digital amb la ponència d’Enric Bastardes, comunicador, consultor i formador. Dimarts dia 29, sobre descobrir el potencial i liderar els projectes de vida amb la ponència d’Albert Bosch, aventurer, emprenedor i escriptor. Dimecres dia 30 serà el torn de l’espai Connecta per contactar amb empreses que cerquen personal i presentar la candidatura i per la tarda, com fer un currículum eficient amb Carlos Bella, docent universitari, conferenciant, consultor i formador. I finalment, dijous dia 31, sobre l’aventura d’emprendre, a càrrec d’Anna Viñals Rioja, coach, professora associada a la UPF, col·laboradora acadèmica i consultora.

L’edició d’enguany finalitzarà amb la conferència “Ho tornaria a fer?” on dos emprenedors de l’Anoia explicaran els canvis que han fet en les seves trajectòries professionals.Les inscripcions al Prepara’t s’han de realitzar a través de la pàgina web de la Unió Empresarial de l’Anoia i omplir un formulari, especificant el dia i activitat a la qual es vol assistir, o bé per mitjà de correu electrònic a uea@uea.cat o per telèfon al 938052292.

INSCRIPCIONS: http://uea.cat/gestor_formularis-mostrar_formulari-124-cat.htm

 

tornar_radioIgualada