icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Compte enrere per la Festa Major d’Igualada

El conjunt d’actes, coordinats des del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament en col·laboració amb nombroses entitats locals, inclouen concerts, cercaviles, esports, representacions teatrals, exposicions, cinema a la fresca, visites guiades, conferències i un llarg etcètera. En total, 150 propostes per a tots els públics, que s’encetaran el dilluns 20 d’agost i s’allargaran fins el dilluns 27.

Una de les novetats de la Festa Major d’enguany serà l’estrena dels Petits Gegants de la Ciutat, dues rèpliques dels Gegants de la Ciutat, que enguany celebren 75 anys.

El capítol de les estrenes el completen les noves saques del Ball de Sant Miquel i els Diables, el nou vestuari de la Salero i la Salereta i, finalment, el Ball de Gitanes d’Igualada.

Pel que fa el vessant musical de la Festa Major 2018 es faran una quarantena de concerts, entre ells el de Txarango i Marina Rossell.

Un altre dels actes destacats d’aquesta Festa Major, serà la conferència institucional, que enguany la protagonitzaran Feliu Formosa i Joan Sellent.

Pel que fa el cartell de la festa és obra del jove Adrián Haro, alumne de l’escola municipal d’art Gaspar Camps. El disseny dona protagonisme a la imatgeria festiva local i a les persones que li donen vida. Ho explica el mateix autor.

El programa de mà amb totes les propostes de la Festa Major d’Igualada 2018 tindrà una tirada de més de vint mil exemplars i es repartirà a totes les llars. També es podrà recollir a l’edifici central de l’Ajuntament, a la Biblioteca Central i al Punt d’Informació Cultural i Turística, o bé consultar-lo en format digital al web igualada.cat.

tornar_radioIgualada