icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Concentració a #Igualada en suport a la víctima d’una agressió sexual en grup, a Manresa

Una trentena de persones s’ha concentrat, aquest dilluns a la tarda, a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, per mostrar el seu suport a la menor víctima d’una agressió sexual múltiple a la capital del Bages. Coincidint amb el dia que la noia ha declarat a l’Audiència Provincial de Barcelona, a diferents punts de Catalunya, entre ells Igualada, s’han convocat concentracions per mostrar el desacord amb el fet que la fiscalia del cas demana una condemna per abús, però no per agressió sexual, al·legant que la víctima no hauria oposat resistència.

Durant l’acte s’ha llegit un manifest criticant l’actuació de la justícia en aquest cas i recordant també que “només sí és sí” i que les dones i nenes tenen dret a gaudir i escollir què volen fer i amb qui. Per últim, durant la concentració també s’ha demanat el compromís del conjunt de la societat per lluitar contra les violències sexuals.

Aquesta concentració en suport a la víctima de “la manada de Manresa” es va repetir a diferents municipis d’arreu de Catalunya i també de la comarca de l’Anoia, com ara Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

tornar_radioIgualada