icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Creu Roja Anoia engegarà un curs d’Auxiliar de Magatzem per combatre l’atur juvenil a la comarca

Es tracta d’un curs de capacitació professional adreçat a joves que tenen necessitat de millorar les competències professionals i personals. La formació inclou un període de pràctiques en empreses del sector de la comarca, on es completaria la part formativa en entorns reals de treball.

Aquesta formació respon a les actuacions previstes en el  “Programa Operatiu de Treball Juvenil” i està cofinançat pel Fons Social Europeu i en el marc de la Garantia Juvenil. El programa pretén reactivar a les persones joves en l’àmbit formatiu-laboral i fer que recuperin de nou els seus objectius de futur, lluitant contra la vulnerabilitat i exclusió social.

El curs d’Auxiliar de magatzem està adreçat als joves de la comarca de l’Anoia entre 16 i 29 anys i amb baixa qualificació professional. Els  interessats han de fer un més d’un mes que no treballen i no han d’haver rebut accions educatives de més de 40 hores mensuals 3 mesos abans de la sol·licitud. De moment s’han creat 20 places per aquest programa. Gemma González explica que més endavant poden ampliar-se amb més places.

Estudiar amb aquest curs permet agafar molta experiència tant a nivell teòric com a pràctic. Les inscripcions es duran a terme del 30 d’agost al 2 de setembre. Es pot obtenir més informació a Creu Roja a l’Anoia, al carrer de les Comes, 34 d’Igualada, de 9 del matí a la una del migdia o bé trucant al telèfon 93 803 07 89.

tornar_radioIgualada