icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Creu Roja Anoia, Original BUFF i Òdena Village organitzen, per aquest dissabte, una jornada solidària per Ucraïna

Els tres agents s’uneixen per crear el BUFF Adventure Fest x Ukraïne, una diada solidària amb un doble objectiu: obtenir recursos a favor d’Ucraïna i potenciar els hàbits saludables. La jornada serà, aquest dissabte, 28 de maig, a les instal·lacions de l’Òdena Village, on de deu del matí a set de la tarda hi haurà diverses activitats, així com la cantina, un espai on poder anar a prendre alguna cosa, i on s’oferirà servei d’entrepans al migdia, a més de la zona de pícnic.

La jornada compta amb una relació d’activitat lúdica i esportives, que es poden dur a terme en família. A més hi ha prevista la realització de dues proves de running, una cursa d’orientació i una caminada popular, tant pels més menuts com pels més grans.

Les inscripcions tindran un cost de 5 euros per a les persones de 3 a 12 anys i de 8 euros pels majors de 13 anys. Per aquells que no puguin assistir però vulguin col·laborar igualment per ajudar en la crisi a Ucraïna, poden fer una aportació de 10 euros.

La coordinadora de Creu Roja Anoia, Sílvia Grados, exposa la situació actual sobre la gestió dels refugiats d’Ucraïna, dient que “s’ha allotjat més de 5.000 persones a diferents espais distribuïts en 35 municipis catalans des que va posar en marxa els diferents dispositius de recepció i acollida, i calen més recursos”.

Tots els diners que es recaptin durant la jornada aniran destinats a la gestió d’aquest conflicte.

Des de l’empresa Original Buff també han col·laborat amb Creu Roja des d’un inici duent a terme diferents accions, i ara aposten de nou per participar en l’organització d’aquesta jornada i, a més, posar un punt de venda solidària exclusiva.

Les inscripcions per participar al BUFF Adventure Fest x Ukraïne es poden fer al web https://cercadeti.cruzroja.es/adventurefest, i també el mateix dia a l’Òdena Village.

tornar_radioIgualada