icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Creu Roja posa en marxa diferents mesures per a les persones i famílies amb alta vulnerabilitat

El Coordinador de Creu Roja Catalunya, Enric Morist, ha anunciat que han posat en marxa diferents mesures perquè les persones i famílies amb alta vulnerabilitat puguin tenir les màximes prestacions possibles.

Morist ha fet aquest anunci en la compareixença diària a l’Ajuntament d’Igualada i ha incidit en quatre punts clau. D’aquesta manera, ha deixat clar que s’ha “assegurat la distribució a domicili d’una energia cabdal com és el gas butà a les llars més vulnerables de la Conca d’Òdena”.  Morist ha remarcat que aquesta demanda no és general sinó que va adreçada a les persones que no tenen xarxa familiar i són d’extrema vulnerabilitat. Es tracta d’una mesura que es pot sol·licitar a través a Creu Roja o als ajuntaments dels municipis confinats.

D’altra banda, el coordinador de Creu Roja ha explicat que el Banc dels aliments està funcionant amb normalitat i ha assegurat que treballant perquè no falti menjar. A més, des d’avui (dilluns) els diferents ajuntaments estan començant a repartir les targetes moneder per als 1.200 infants dels municipis de la zona confinada que tenen assignada una beca menjador.

Morist també ha explicat que estan “restringint les visites a domicili per a les persones que se senten soles i que estan confinades, per la seguretat de tothom”. Amb tot, ha recalcat que segueixen distribuint menjar i productes farmacèutics, tot i que de manera restrictiva”.

tornar_radioIgualada