icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ amb medicina integrativa, carxofes, receptari i cervesa anoienca

Cuina oberta / Ràdio – Edició 14 de la temporada 1. Ho tenim tot preparat a la nostra ‘cuina’ per oferir-vos una carta ben variada de plats. Encetem programa amb el ‘minut cero’ parlant-vos de la ‘Ecofira’ que té lloc aquest cap de setmana a Òdena. Sabeu que l’aparell digestiu és el nostre cervell?. Aquesta és la base argumental de la propera xerrada que farà a Igualada, el dia 30 de gener a ‘Qualitat Collbató’, l’especialista en medicina integrativa Xevi Verdaguer. Sobre aquest concepte conversarem amb el nostre primer convidat.

Més plats, més continguts. Interessant receptari d’aquest ‘Cuina oberta’ amb la nostra col.laboradora Eva Olivares, autora del blog de cuina ‘evacuinera.cat’. Avui receptari amb un dels productes ‘estrella’ i més apreciada de la cuina mediterrània, la carxofa. I un truc de cuina: com cuinar un ou ferrat sense oli!

Dins de la secció ‘L’Anoia del camp a la taula’, espai promogut des del Consell Comarcal de l’Anoia per donar a conèixer els productes i productors agroalimentaris de la nostra comarca, us presentarem els elaboradors de la cervesa ‘Espina de ferro’ de Vilanova del Camí. Parlarem amb un dels seus impulsors, l’elaborador cerveser Roger Martí.

‘Cuina oberta’ s’emet els dissabte  de 12 a 13h. del migdia, i redifusió diumenges a la mateixa hora. Ho podeu escoltar per la fm de Ràdio Igualada, en el 103.2. També per internet des del portal radioigualada.cat i a través de l’aplicació per mòbil i tauleta ‘igualaapp’ (Android i Apple).

tornar_radioIgualada