icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ us proposa enquesta d’anuncis de Cava: Freixenet v/s Codorniu

Cuina oberta / Enquesta – Ja som a les portes de Nadal i on es nota més la seva presència és a la televisió. Quan arriba aquesta època de l’any sempre entre en competició les dues marques de Cava per excel·lència, com són Freixenet i Codorniu. I sempre sorgeix la pregunta habitual: quin anunci de Cava t’agrada més?

Les dues marques clàssiques de Cava, cada any posen tota la ‘graella al forn’ en els seus respectiu anuncis televisius. Les dues firmes de Cava intenten ressaltar en les seves línies d’actuació el seu caràcter festiu, familiar i la seva longevitat. De fet, Freixenet compleix enguany un segle i Codorniu destaca la seva herència: són presents des del 1551. Freixenet, habitualment fa l’anunci amb grans ‘stars’, enguany més properes com són: David Bisbal i l’actriu Maria Valverde, mentre que Codorniu aposta per la frescor i un estil més desenfadat, i ha optat per incloure dues cares també conegudes, però diferents: el cuiner Jordi Cruz i la dissenyadora Miriam Ponsa.

El ‘Cuina oberta’ vol ser una mica tafaner i saber quin dels dos anuncis us agrada més. Només cal fer un visionat als dos anuncis inclosos en aquest post i respondre a l’enquesta que us enllaçarà amb el nostre correu electrònic. Les dades d’aquesta enquesta les donarem a conèixer durant l’emissió del proper ‘Cuina oberta’ a Ràdio Igualada,  dissabte dia 13 de desembre. 

Podeu respondre a l’enquesta amb el formulari que teniu sota els dos anuncis…

 

tornar_radioIgualada