icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Cultura en Família porta diumenge Wallace i Gromit, la maledicció de les verdures al Museu de la Pell

El proper diumenge, 3 de maig, a les 1h, al Museu de la Pell d’Igualada, tindrà lloc una nova sessió de cinema en català dins del programa Cultura en Família, amb la projecció de Wallace i Gromit, la maledicció de les verdures.

Es tracta d’una multipremiada pel·lícula d’animació protagonitzada pels personatges principals d’una sèrie britànica que es va fer molt popular per les seves històries que plantegen diverses situacions entre Wallace, i el seu gos, Gromit. En el cas de La maledicció de les verdures els protagonistes treballen al seu poble controlant els animals que ataquen les collites de vegetals. Tot va bé fins que un conill, un vertader monstre nocturn, comença a atacar i devastar els horts, raó per la qual el concurs de verdures gegants perilla seriosament. Lady Tottington, amfitriona del concurs, decideix contractar els serveis d’Antipesto, l’empresa de Wallace i Gromit, per tal de salvar el certamen i les verdures. La pel·lícula esta recomanada per infants a partir de 6 anys i té una durada de 85 minuts.

Sens dubte, un dels aspectes que fan més interessant aquest film és la tècnica amb què ha estat creat, anomenada stop-motion i que es basa en filmar cada petit moviment després de moure les figures. El film d’animació acapara una vintena de premis, entre ells l’Òscar a la millor pel·lícula d’animació, l’any 2006.

El programa Cultura en Família reuneix un ventall d’activitats, en bona part gratuïtes, que inclou tallers de tota mena, teatre i espectacles musicals, festes populars, visites, contacontes o cinema en català. Un seguit de propostes organitzades des de l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC), amb la col·laboració del Museu de la Pell, el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, la Biblioteca Central i la programació estable de teatre de Xarxa Igualada. Es pot trobar més informació al telèfon del museu 93 804 67 52 o al web www.igualada.cat.

 

tornar_radioIgualada