icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Darrera setmana d’exposicions, tallers i activitats a FineArt #Igualada

L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, tanca la seva setena edició amb diverses activitats proposades per aquest cap de setmana.

Per una banda, es durà a terme el taller de transferències fotogràfiques amb la Mireia Alises, dissabte a les deu del matí a l’Adoberia Bella, on els assistents aprendran a transferir les fotografies sobre argila polimèrica, fusta i tèxtil. Per una altra banda, es realitzarà el taller de fotografia nocturna, dissabte a les set de la tarda, a La Cotonera d’Igualada. Per als dos taller les places són limitades i cal inscriure’s a través del correu fineartigualadainfo@gmail.com. Per finalitzar el programa de dissabte, es durà a terme la presentació del llibre ‘Escola de Pastors’, de Joan Alvado, a 2/4 de vuit de la tarda a l’Adoberia Bella.

El programa d’activitats del FineArt es completarà diumenge amb la celebració del veredicte del III Ral·li, a les onze del matí, a la seu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

FineArt Igualada tancarà així la seva setena edició amb un gran èxit de participació en les activitats proposades. Les 54 exposicions, en els 20 espais d’Igualada, es podran visitar fins aquest diumenge 17 de març.

tornar_radioIgualada