icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Demà dimecres es durà a terme a l’Espai Cívic Centre d’#Igualada una campanya de donació de sang

La campanya d’estiu, impulsada pel Banc de Sang i Teixits, proposa als ciutadans el repte d’aconseguir 10 persones del seu entorn perquè donin sang durant el mes d’agost. Així, a més de donar sang, qualsevol persona pot utilitzar el ‘Multiplicador’, una eina que permet crear un enllaç propi per compartir amb amics i familiars i animar-los a reservar hora per donar sang. Des del web gencat.cat/multiplicat es pot crear l’enllaç personalitzat per poder compartir-lo directament des de Whatsapp o xarxes socials amb el nostre entorn.

Cal tenir present que les necessitats de sang són més elevades de l’habitual en aquesta època de l’any en la que baixen fins un 30% les donacions. A més, aquest any les necessitats de sang són més elevades de l’habitual degut a la reactivació de les operacions ajornades durant la pandèmia de la Covid-19. El Banc de Sang calcula que a finals d’agost, els hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per poder atendre la demanda.

La campanya de donació de sang a Igualada es durà a terme demà a l’Espai Cívic Centre i serà de 10 del matí a dues del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre.

tornar_radioIgualada